Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Kom in actie en doe mee
voor radicale gelijkheid.

DOE
MEE

Wie zijn wij?

Hoe zit de afdeling Arnhem-Nijmegen BIJ1 eigenlijk in elkaar?

We hebben een bestuur dat de grotere lijnen bedenkt en zorgt voor de opbouw in de afdeling. Er zijn verschillende groepen. Het bestuur bepaalt welke groepen er zijn en houdt in de gaten wat ze doen. Bijvoorbeeld de sociale media groep, die Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon en LinkedIn bijhoudt. Op dit moment bestaat het bestuur uit 3 personen. Maar we zijn op zoek naar uitbreiding!

Het 4-koppige bestuur dat in augustus 2022 gekozen werd.

Ook hebben we een groep van actieve mensen die overleggen, teksten schrijven en acties bedenken. Acties zijn bijvoorbeeld contact zoeken met andere partijen of brieven schrijven naar gemeenten. Of berichten op sociale media zetten. Of samen naar demonstraties over bijvoorbeeld woonbeleid, racisme, discriminatie en klimaat gaan. Maar er zijn ook andere grotere en kleinere taken die gedaan worden. Bijvoorbeeld iets opzoeken over het werk van (partijen in) de gemeenteraad in Arnhem en Nijmegen. Of helpen bij de Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze vergadering wordt 1 keer per jaar georganiseerd zodat we alle leden van BIJ1 in ons gebied kunnen vertellen over de afdeling en waar we op dit moment mee bezig zijn.

Wil je ons helpen?

We hebben altijd mensen nodig voor allerlei grotere of kleinere klussen. Of heb je zelf nog een idee waar je ons mee zou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via mail. Onze mailadressen staan hieronder.

Contact

ALGEMEEN: arnhem-nijmegen@bij1.org
Kerngroep/Commissie: joost@bij1.org
Social Mediacommissie: joost@bij1.org

Sociale Media