Skip to content

Ben jij BIJ1 ?

Take action and participate
for radical equality.

DOE
MEE

VERKIEZINGEN: 22 NOVEMBER 2023!

BIJ1 doet mee aan de landelijke Tweede Kamerverkiezingen. Wij gaan als afdeling de komende maanden campagne voeren om mee te helpen aan een goed resultaat in die verkiezingen. Het landelijk conceptprogramma en de concept-kieslijst zijn onlangs bekend gemaakt. Wil je helpen met onze campagne? Mail dan met arnhem-nijmegen@bij1.org.

Arnhem-Nijmegen BIJ1 is een politieke afdeling die nodig is. Wat ons bindt is strijdlust, kameraadschap en ruimte om te zijn wie je bent. Onze afdeling is meer dan een politieke partij: in onze afdeling voel je je thuis.

Arnhem is een stad met veel verschillende mensen. Nijmegen heeft een rijke geschiedenis als je het hebt over actievoeren. Samen met actiegroepen en groepen mensen die worden buitengesloten willen wij ons inzetten voor de rechten van iedereen binnen de gemeentelijke politiek.

De waarden van BIJ1 zitten in onze vezels. Onze leden komen vaak uit verschillende groepen die worden buitengesloten van het meedoen in de maatschappij. Wij weten vaak wat er in de politiek en in de maatschappij beter kan. BIJ1 is de plek waar wij elkaar vinden en elkaar kunnen versterken in onze strijd.

Ben je nieuwsgierig of wil je je aansluiten? Stuur dan een bericht naar arnhem-nijmegen@bij1.org. We hopen van je te horen!

What are you looking for

Themes

Verkiezingen

Nieuws